Over het Cosmeticapaspoort

Speciaal voor de Beauty Advisors in de parfumeriespeciaalzaken is het cosmeticapaspoort ontwikkeld. Het is een initiatief van de leden van de Groep Dépositaire en Exclusieve Distributie (GDED) aangesloten bij de NCV.

Waarom een cosmeticapaspoort?

Productkennis en verkoopkunde, en dus óok opleidingen en merkentrainingen, zijn van groot belang. Beauty Advisors kunnen met het cosmeticapaspoort op een duidelijke manier aantonen dat zij vakbekwaam zijn en over kennis beschikken om op een kundige én enthousiaste manier de consument te adviseren. Een visitekaartje dus, voor zowel de Beauty Advisor, als voor de parfumeriespeciaalzaak, als voor het cosmeticamerk!

In het cosmeticapaspoort kan je zélf alle gevolgde trainingen worden bijgehouden (de bij ons al bekende trainingen voor 1 maart 2017 zie je al terug in je overzicht). Het begint met registratie van de basisopleiding en daarna volgt registratie van trainingen op het gebied van onder meer huidverzorging, make-up en parfum. Het is ook mogelijk speciale NCV-cosmeticacertificaten te behalen.