Juvat Westendorp reikt 47 cosmeticacertificaten uit!

Op 15 februari 2016 zijn op feestelijke wijze certificaten (top) cosmetica-adviseuse uitgereikt door Juvat Westendorp, bekend van Goede Tijden Slechte Tijden en diverse dansshows. Verkoopmedewerksters mogen de certificaten in ontvangst nemen omdat ze diverse merkentrainingen gevolgd hebben bij lid-bedrijven van de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV). Het totaal aantal uitgereikte certificaten komt hiermee op 357. Juvat Westendorp sprak de cosmetica-adviseuses persoonlijk toe. Hij zei waardering te hebben voor de passie die zij hebben om hun vak zo goed mogelijk uit te oefenen en de vele trainingen die zij daarvoor volgen. Hij komt graag in een parfumerie met name om een cadeautje te kopen en vindt het fijn dat hij daar altijd een passend advies krijgt. De uitreiking van de certificaten deed hij dan ook met veel plezier.

De heer Leo Hertz (voorzitter GDED, Elha Cosmetics) opende de bijeenkomst in de Ernst Sillem Hoeve (Den Dolder) waar ongeveer 110 belangstellenden aanwezig waren. Deze uitreiking vindt hij “altijd een hoogtepunt van het jaar, omdat opleiding en kennis essentieel zijn voor de toekomst van de parfumerie en degenen die vandaag een certificaat in ontvangst mogen nemen, hierover beschikken”. Volgens de heer Hertz zijn kennis en experience, twee toverwoorden die eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en met de opgang van internetverkopen voor de winkelverkopen steeds belangrijker worden. Een consument dient zich thuis te voelen in een winkel, goed geadviseerd te worden en het gevoel te krijgen gewaardeerd te worden. Ter afsluiting deed hij een dringend beroep op de aanwezigen om collega's aan te moedigen om zoveel mogelijk trainingen te volgen om dit mooie vak nog mooier te maken en mede door kennis, de consument in de watten te leggen.

Van de 72 verkoopmedewerkers die een uitnodiging ontvingen, zijn er 47 die van de uitnodiging gebruik hebben gemaakt. 39 verkoopmedewerksters ontvingen het certificaat Cosmetica-adviseuse en 8 verkoopmedewerksters ontvingen het certificaat Top cosmetica-adviseuse. Na de uitreiking was er een borrel.
De NCV/GDED gaat er vanuit volgend jaar weer een groot aantal certificaten te kunnen uitreiken. In totaal zijn er nu 316 certificaten Cosmetica-adviseuse en 41 certificaten Top cosmetica-adviseuse uitgereikt. Het volledige overzicht van alle (Top) Cosmetica-adviseurs/ses is te vinden op de NCV-website.

Wegens de nauwe samenwerking met de NCV werd de Prix de l’essence ook uitgereikt tijdens deze bijeenkomst. Astrid de Veen is de gelukkige die de titel ‘Cosmetica Adviseur van het jaar’ mag voeren.

De verkoopmedewerksters die sinds 15 februari 2016 in het bezit zijn van het certificaat Cosmetica-adviseuse zijn:

Ani Adamian
Annelies Welmers
Danielle Matulessy
Derya Akyol
Eline Krajenbrink
Emily Brouwer
Erny Goossens
Gaby van Beek
Hanane Gueddari
Indra Basant
Jessica Wijgman
Jolanda Braspenning
Kelly Houtbraken
Kim Smeets

Britt Lelieveldt
Chelsea van Gijzen
Laila Al Badriy
Laura Reukers
Léoni Wouters
Leonie Wetering
Lindsay Tokaya
Lisa van Zanten
Loes van Loon
Manon Spruijt
Marleen van de Berg-Endhoven
Melanie Brouwer
Migak Amani

Christa Milot
Christine Hens
Mirané Sleegers
Monique Hogendoorn
Mulada Sarkis
Priscilla Banel
Raquel Carter
Sabine van der Kooij
Sara Yakubi
Sarinne Niddha
Tenoeska Khelawan
Zuhal Deveci

De verkoopmedewerksters die sinds 15 februari 2016 in het bezit zijn van het certificaat Top cosmetica-adviseuse zijn:

Amanda van Zon
Esther Broeseliske
Kim van der Drift
Mirjam Postma
Nicole Vrielink
Satenik Keworkova
Sharon Hardorff
Wendy Veldhoen