2022 Uitreiking certificaten

Op 23 mei 2022 werden tijdens de uitreiking van de Dutch Beauty Award (DBA) de Beauty Experts en de Masters of Beauty in het zonnetje gezet. Deze beauty advisors hebben de door hen gevolgde merkentrainingen bij GDED-leden geregistreerd in het cosmeticapaspoort.nl en kwamen nu in aanmerkingen voor een certificaat en speld. Merlijn van Weerdenburg overhandigde de certificaten aan de Masters of Beauty in theater Tuschinkski te Amsterdam. De Beauty Experts werden via een groot scherm getoond en gefeliciteerd.
Marjolein van Oostrum namens de NCV en GDED “Door de samenwerking met de DBA hebben deze advisors het podium gekregen wat zij verdienen. Wij zien hen als het visitekaartje van de winkels en degenen waar je als consument graag bij terug komt. Zij kunnen met kennis en kunde en op een enthousiaste manier adviseren”.
Het cosmeticapaspoort is een initiatief van de GDED, leveranciers aan parfumerie en lifestylezaken, aangesloten bij de NCV. Leden zijn: Bulgari Perfumes & Cosmetics, Chanel International, Clarins Nederland, Collistar Nederland, Coty, Elha Cosmetics, Estée Lauder, Kao Brands Europe/Guhl Ikebana Cosmetics, L'Oréal Divisie Luxe Producten, LVMH Perfumes & Cosmetics Nederland, Mäurer & Wirtz GmbH & Co, Puig Nederland, Shiseido Group The Netherlands, Skins Cosmetics, La Parfumista en Trind Cosmetics.